air max 90 dames roze

Comments · 133 Views

air max 90 dames roze
air max 90 dames roze

Hoewel het nike joyride run flyknit-initiatief pas een paar maanden geleden werd geïntroduceerd, heeft het TPE-dempingssysteem met kralen geen tijd verspild aan het creëren van een opmerkelijke impact in het sneakerrijk, door een handvol modellen voor zowel heren als dames uit te brengen en zelfs te wagen aan gezamenlijke uitvoeringen met superster brede ontvanger OBJ. En in een poging om voort te bouwen op zijn nieuwe hardloopsilhouet, brengt de Swoosh de Joyride Run Flyknit uit - het eerste model dat zijn innovaties debuteerde - in twee frisse versies voor mannen en vrouwen.
/br/br
nike acg schoenen dames heeft zojuist een geweldig nieuw offroad-geïnspireerd silhouet onthuld, bekend als de Air Nasu. De naam ontleent zijn naam aan de bergachtige Japanse regio en er zijn tal van wandel- en traildesign-elementen uit de ACG-catalogus. Doorgewinterde trainersspotters herkennen misschien kriskras overlays op de middenvoet en rubberen spatborden die doen denken aan de Air Humara uit de late jaren 90, die de Air Nasu eert hier.
/br/br
Een van de vaste punten in de Nike Air Max-catalogus, de air max 90 dames roze blijft jaar na jaar ongelooflijke resultaten leveren voor de Swoosh. Onlangs hebben we onze eetlust weer helemaal gewekt met de Air Max 90 'Bacon' (geïnspireerd door de originele Dave's Quality Meats-samenwerking) en andere zinderende in-line vertolkingen, de AM90 staat op het punt een 'Griffey'-vertolking met honkbalthema te krijgen die een eerbetoon is aan de legendarische honkballer en recente Hall of Fame-inductee, 'The Kid' Ken Griffey Jr. En het maakt deel uit van een Ken Griffey Jr.-collectie die ook een Air Max 1 zal bevatten.
/br/br
De nike vista lite sale is gemaakt met veel honkbal-georiënteerde esthetiek en is met name gestempeld met een baseballcap-afbeelding en het nummer 24 op de tongen en inlegzolen. Opvallende baseball-stiksels komen op de kragen, terwijl zwarte Swooshes in rood omlijnd verschijnen op de tenen en zijpanelen.

Comments
Chris Cobi 50 w

Nice